turnpakjes 2018
 
Kleding.
2018 Kees van Doorn. BGV vest kinderen. BGV vest volwassenen. S en M. niet op voorraad. M en L. BGV verenigings kleding. De leden van de BGV kunnen via de vereniging passende wedstrijdkleding aanschaffen. Dit kunt u doen bij.: BGV kleding info. Maat S, M en L euro 2350., Maat 128140152, en 164 euro 1900., Maat S, M en L euro 2050., Turnpakje in de kleuren van de BGV. Maat 128140152, en 164 euro 4000., Maat S, M en L euro 4250., Haarwokkel passend bij BGV tenue euro 300., Verkoop gebruikte turnpakjes.
Kledingvoorschrift - Gymnastiekvereniging DSS Leerdam.
Bij wedstrijden en uitvoeringen is het dragen van een verenigingspakje wel verplicht. Het dragen van broekjes, leggings of andere beenbekleding is tijdens wedstrijden verboden. Het verenigingspakje is mouwloos en is zwart velours met groene en zilveren banen afgezet met steentjes. De kosten van dit pakje zijn.: - voor de kindermaten, maat 128,140,152,164, € 38,00., - voor damesmaten, maat S M L, € 40,50. Bij het turnpakje kan ook een bijpassend broekje besteld worden. Dit is niet verplicht. De kosten van het turnbroekje zijn.: - voor de kindermaten, € 18,00., - voor de damesmaten, € 20,00. Voor meer informatie of het bestellen van een turnpakje kunt u een mail sturen naar: kledingcommissie@dssleerdam.nl. De kledingcommissie bestaat uit 3 personen. Namens het bestuur, Anita Alting, namens de leiding, Mienke Bel en 1 oudervan een selectieturnster, Nanda Middelkoop. Direct na het bestellen kan het totaalbedrag overgemaakt worden op IBANnummer NL04RABO0320 7465 85 tav gv. turnpakje naam turnster. Als het pakje binnen is zal het op het lesuur uitgereikt worden. Op onze site worden ook tweedehands turnpakjes aangeboden.
'Wat' was het weer wevers'.'
Sanne Wevers flikt het weer. Afgelopen weekend bewees de Nederlandse turner tijdens het EK turnen 2018 in Glasgow, opnieuw dat ze de koningin van de evenwichtsbalk is. Ondanks de lastige periode waarin ze ze zich na die legendarische Olympische Spelen van 2016 bevond.
Het nieuwe turnpakje van Unitas.
Samen met de selectieleden hebben we het nieuw verenigingspakje gekozen. Deze zijn te bestellen bij: https//www.tt-gymnastics.nl.: Wees er snel bij! De ervaring leert dat mensen vlak voor een wedstrijd het pakje gaan aanschaffen, maar dan kan het voorkomen dat bepaalde maten niet meer beschikbaar zijn. Daarom maken we jullie er nogmaals op attent om dit voortijdig te doen. De broek aan? Sinds 2018 is het bij wedstrijden ook toegestaan om over het turnpakje een turnbroekje te dragen in bijpassende kleur / stof. Als turnleden ook een broekje willen aanschaffen, adviseren wij deze te kopen zwart velours broekje, korte pijpjes.
Tweedehands turnpakjes - De website van okvharmelen!
Karien van Bemmel. Aangeboden sinds: 15 mei 2020 Telefoonnummer: kvbemmel@hotmail.com Beschrijving: Zwart turnpakje met blauwe en paarse streep Maat: 140. Aangeboden sinds: 8 augustus 2018 Telefoonnummer: 06 42866015 Beschrijving: WedstrijdpakjeB selectie wit met paars en zilver. Gedragen op vijf wedstrijden.
Kleding - DGC Drachten.
Vanaf najaar 2018 het zwarte pakje met blauwe mouwen en witte accenten. Dit kan besteld worden via de website van TT-gymnastics. Vanaf voorjaar 2022 het DGC selectie-turnpakje van KV-Leotards. Basis selectie Turnpakken dames en heren zijn uitsluitend te bestellen via kleding@dgcdrachten.nl. Bijpassend kort zwart leggingbroekje optioneel. Selectiepakje zonder broekje. Selectiepakje met zwart broekje. Vanaf voorjaar 2022 het DGC selectie-turnpak met zwarte shorts van KV-Leotards. Basis selectie Turnpakken dames en heren zijn uitsluitend te bestellen via kleding@dgcdrachten.nl. een witte spanbroek van TT-gymnastics. NIEUWE AFBEELDINGEN VOLGEN SPOEDIG. Trainingspakken met logo van DGC kunnen aangeschaft worden bij Intersport Drachten aan de Zuidkade 27. Voor aankoop en verkoop van gebruikte turnkleding hebben wij een eigen openbare Facebookgroep: Verkooppagina Tweedehands turnkleding DGC. Hier kun je je verenigingskleding, maar ook andereturnkleding aanbieden en kopen. Voor de lessen geldt. Tijdens de lessen is sportkleding verplicht. Bij de turnlessen basisselectie en selectie is een turnpakje verplicht veiligheid.
Gymnastiek vereniging Spirit '90' Lichtenvoorde - Clubtenue Spirit90.
Sinds oktober 2018 hebben we het lila-zwarte turnpakje. Deze is vereist vanaf januari 2021. Het oudere lila pakje is tot die tijd nog steeds welkom. Het clubturnpakje is koop via onze vereniging. Hoe, ziet u in het artikel hieronder. Voor jongens recreantengym.: Het zwarte Spirit90 t-shirt met een zwart broekje.
Turn- en freerunkleding - Gymdos.nl.
Het turnpakje kost € 49,95. Er is eventueel ook een bijpassend turnbroekje voor € 19,95, bij te bestellen. Ook het t-shirt is te bestellen bij. Dit werkt op dezelfde manier als de turnkleding. Het t-shirt inclusief bedrukking kost € 17,50. Turn- en freerunkleding. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Copyright Gymdos 2018.

Contacteer ons